Bröllopsmiddag

Är det en måltid i livet en vill ska vara iordning så måste det väl ändå vara bröllopsmiddagen? Det är denna middagen man gärna vill ha riktigt fina bestick på, kanske en speciell servis, och under tre rätter är nog under all kritik.

Bröllopsmiddagen behöver ju nödvändigtvis inte innebära den där stora bjudningen. Nä, alla vill ju inte ha ett stort flådigt bröllop med en himla massa gäster.

Bröllopsmiddag och val av bröllopslokal

Men om du vill slå på stort och verkligen fira ditt bröllop och ha din bröllopsmiddag på i exempelvis Sveriges huvudstad finns det väldigt många fina bröllopslokaler i Stockholm att välja emellan. Du kan enkelt hitta flera spännande, klassiska, moderna eller coola lokaler genom att göra en enkel sökning efter ”Bröllopslokal Stockholm”.

Andra kanske föredrar att ordna sitt bröllop och ha bröllopsmiddagen enklare och varför inte då bara laga maten själva och hyra ett partytält?

milano

Vilken kategori tillhör du? Känn efter en stund och tänk på vad du skulle föredra. Är du den där som vill ha en gigantisk bankett, eller vill du enbart vara med din käre och äta på tu man hand?

Små middagar

För dig som då föredrar den intima middagen så måste vi tipsa om italienskt. Det är en trevlig cousine kan en säga, för här går det att äta många ganska små men exklusiva rätter i omgångar. Vi skulle vilja tipsa om Il Tempo för parmiddagen, och Orangeriet eller Trattorian för något större bjudning. Vill du vara mitt i stan så är Café Milano riktigt trevligt.

För dig som gillar asiatiskt: East eller Farang är självklara val.